Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Головна сторінка Форум
Нове на форумі

DK|

(1)

.....

(1)

CW

(11)

Sigma.

(0)

Наше опитування
Закого ви більше любите грати??
1.
2.
Всього відповідей: 25
Головна » Архів матеріалів
http://gamertest.ru/
 
 
а в кінці такий облом))
Переглядів: 539 | Додав: Ja-Bles | Дата: 14.10.2009

Отже...як вести себе при зустрічі з 4ітером...по-перше треба точно переконатись, що гравець включив і користується 4іт-програмами, щоб це не була нічим необгрунтована дескридитація)
Якщо ви впевнились в цьому, то БУДЬ ЛАСКА нівякому разі не починайте нецензурно виражатись в його сторону (шось типу "ах ти *ука вируби 4іт або **би на***=))...за це скоріше Ви самі получете бан) найкраще всього просто зайти на сайт даного сервера і повідомити відповідним людям...
ще можна запугати 4ітера, якщо ви знаходитесь в дружніх стосунках з адмінами, типу "вийди з сервера ато получиш довічний бан *ука=))...хоча це може подіяти тільки на якогось останнього нуба :D...можна перейти на сервер на якому стоїть анти-4іт програма, і запросити туда інших гравців...
ну особисто я на 4ітерів вже давно забив, і єдине шо роблю це пишу йо ... Читати далі »
Переглядів: 644 | Додав: Ja-Bles | Дата: 14.10.2009

Творець легендарної гри Counter-Strike, в яку грають мільйони геймерів по всьому світу, Мін Лі (Міні Le) зізнався, що працює над новою грою. Більше того, проект перебуває чи не в завершальній стадії і зовсім скоро почнеться його бета-тестування.


Гра одержала назву "Тактичні втручання" і її головний сенс такий же як і в Counter-Strike - боротьба спецназівців з терористами. Але новий проект похвалиться великою різноманітністю і якісною графікою. Розробка тактичних Втручань ведеться на доопрацьованому "двiжку" Source. За словами Мін Лі, нова гра буде швидшою ніж Counter-Strike. Средня тривалість раунду складе 2 хвилини і геймерам не доведеться довго чекати. Вихід шутера може відбутися до кінця цього року, мабуть, все залежить від бета-тесту гри
Переглядів: 629 | Додав: Shark | Дата: 13.10.2009

1999 год, январь, холодный зимний день. Старина Мин Ле (Minh Le) он же Гусятник(Gooseman), учавствовщий в создании мода для Кваки Action Quake2, уходит из проекта. Вместе с Клиффом(Cliffe) они задумывают создать игру по своему образу и подобию. Гузмен начинает работать над графикой;в январе начинает создание моделей для игры. Игру было решено создавать на движке Халф-Лайфа, SDS для которой выходит в апреле все того же года. Весной же появляются и первые сайты посвященные будущей Контре. Ле обещал создать именно то, о чем мечтали миллионы юзеров, поэтому первый же анонс к игре был принят с восторгом. 15 марта 1999 года Мин Ле называет официальное название для будущей игры. Как не трудно догадаться, название так и не сменилось с того дня. Июнь 1999 года, выход Беты 1.0. Проект был бесплатным, поэтому народ стал подключаться к контра-мании. Первый игровой сервер для игры появляется в начале осени того же года. Аудитория игры постепенно увеличивается. Народ уставший от зеленых лазеров ... Читати далі »
Переглядів: 590 | Додав: Ja-Bles | Дата: 11.10.2009

Завтра або в суботу я зроблю сервер.....сподіваюся вам сподобається

IP я вам скину...

Red Shark

Переглядів: 489 | Додав: Shark | Дата: 08.10.2009

Вітаємо нового ігрока FacRes :)


Бажаю тобі БОТІВ і про вбивати,
І ніколи нас не підставляти,
В кмд лишайся і здоров'я набирайся



Переглядів: 575 | Додав: Shark | Дата: 30.08.2009

*Шведська зірка і легенда CS 1.6 Абдісамад 'SpawN' Мохамед, може скоро перервати свій "Пенсійний" відпочинок через підписання контракту з ZOWIE GEAR. Нагадаю, що SpawN пішов після гри за Leg Blank в якості наймита на Extreme Masters III Continental Finals Europe. 

Мохамед вже підписав контракт з ZOWIE GEAR, нещодавно створений американською компанією базується в Каліфорнії, яка спеціалізується на виробництві продуктів для геймерів.

Згідно новини на офіційному сайті ZOWIE GEAR, яка красується з гучним заголовком "SpawN back to e-Sports" - цілий ряд нових ігрових девайсів будуть розроблятися у співпраці з Мохамедом, і будуть доступні вже найближчим часом.

Так само Мохамед планує відвідати найближчі чемпіонати, сприяючи популяризації продукції ZOWIE серед гравців, яка в даний час вже надає вибір з 3х килимків і 2х "тюнінгованих" ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: Shark | Дата: 28.08.2009

« 1 2 3
Міні-Чат
Форма входу
Сервер
Друзі
[ UKR__team Expert ] CS 1.6 Клан UA-ELuSiVe Переводчик онлайн Монитор cs серверов cs сервера
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
[ Хто нас сьогодні відвідав ]
MADE by Red Shark